Wandafwerking

Wandafwerking
De ‘bekleding’ van de wanden bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van een (woon)ruimte. Er is een scala aan mogelijkheden, waarbij zowel het decoratieve aspect als de functionaliteit tot hun recht komen! Moss Schilderwerken kunt u inschakelen voor wandafwerking in een grote regio.

Behang
Tegenwoordig weer helemaal ‘in’. Met behang heeft u vele mogelijkheden. Wilt u een abstract witte kamer, een vrolijke kinderkamer, een kamer in barok of juist trendy stijl? U creëert uw eigen sfeer. Behang is minder stevig als glasvezel en moet op een volledig egale muur geplakt worden. Oneffenheden op de muren zijn duidelijker te zien bij behang dan bij bijvoorbeeld glasvezel. Een goede behandeling (vooraf) van de muur is dus van het grootste belang
 

20200810_152854.jpg

Glasvezel
Het ziet eruit als behang, maar heeft bijzondere eigenschappen. Glasvezel, ook wel glasvlies of glasweefsels genoemd, is vochtbestendig en kan niet rotten. Ook is het gemakkelijk overschilderbaar. Bovendien heeft het de eigenschap versteviging te bieden aan slechte muren. Glasvlezel is verkrijgbaar in verschillende designs: visgraat, zigzag, ruit of weefstructuur. Glasvezel wordt vaak gebruikt in nieuwbouwwoningen.

Muurverven
Bij muurverven heeft u de keuze uit duizenden kleuren en soorten. Er is dus voor ieder wat wils. Ook komen er elk jaar komen er weer nieuwe soorten bij zoals metallic, magneetverf of schoolbordverf. Kwarts valt ook onder de categorie muurverven. Het is een soort saus met structuur. Het is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit kan met verschillende motieven op de muur verwerkt worden.
 

20200810_153218.jpg

Spuitwerk
Spuitwerk is er in een aantal varianten. Eén daarvan is het spackspuitwerk. Een fijne korrelstructuur die onder hogedruk vanuit een spuitmachine wordt aangebracht. Daarnaast zijn er nog de airless-spuitwerkzaamheden en het diamant spuiten. Moss Schilderwerken is thuis in alle diverse soorten spuitwerk.