Over ons

U bent op zoek naar een AF erkend schildersbedrijf met ruime ervaring en kennis van zaken.
Voor een gedegen schildersadvies bent u aan het juiste adres.
Schildersbedrijf Moss uit Harmelen (Utrecht) kan al uw opdrachten aan zoals restauratiewerk en nieuwbouw projecten.

Over ons bedrijf
Schildersbedrijf Moss is een erkend Leerbedrijf en werkt nauw samen met diverse schildersbedrijven en aannemers uit de regio Utrecht en Amsterdam. 

Een selectie van onze werkzaamheden
FeniceWoningcorporatie Ymere heeft in Amsterdam Zuid-Oost het onderhoud van enkele nieuwbouw woonblokken uitbesteed aan één van hun vaste aannemers 'Mercuurbouw' uit Volendam.
Afwerkingen en verduurzamingen (binnen en buiten) zijn aan ons in dit project toebedeeld.
Daarnaast heeft ons bedrijf sinds 2010 een adviserende rol en bijdrage geleverd qua duurzaam uitvoeren van schilderwerk bij enkele projecten van Ymere.

Veiligheid
FeniceSchildersbedrijf Moss zal veel aandacht besteden aan een veilige (werk)omgeving voor medewerkers en derden. Daarnaast is ons bedrijf VCA gecertificeerd en gebruiken wij checklisten en ons gezonde verstand om onveilige situaties te voorkomen.

Milieu
Al onze werken worden uitgevoerd met zorg en aandacht voor mens en omgeving. Afval en eventuele resten verf worden om die reden verzameld en op de juiste manier aangeboden bij het afval depot.

 

Moss schilderwerken

Over ons bedrijf Schildersbedrijf Moss is een erkend Leerbedrijf en werkt nauw samen met diverse schildersbedrijven en aannemers uit de regio Utrecht en Amsterdam.